Magyarul

Lux centrum

A Lux pizzériát a Jókai utca 32 szám alatti, városközpont közelében elhelyezkedo Lux udvarban találják meg. A pizzéria udvarában a Cella elnevezésu éjjeli bár és kellemes sportolási lehetoséget nyújtó teniszpálya is helyet foglal.

A Lux udvarban egyebek közt fodrászat, pedikur, kozmetika és egyéb vállalkozások is megtalálhatóak.

Teraszunkon elhelyezett szökokútunk kellemes érzést nyújt, mely mellet megpihenhetnek és relaxálhatnak.


Pizzéria

A Lux pizzériát 2000.márciusában nyitottuk meg. Klimatizált, stílusos, otthoniasan berendezett, kényelmes beltérrel, hangulatos terasszal, ingyenes WI-FI csatlakozással várjuk vendégeinket.

A pizzériában dohányzó és nem dohányzó rész is található. Nyáron szeretettel várjuk Önöket nyitott teraszunkon, melyet a forró napokon vízpárával hutünk. Pizzériánk alkalmas kisebb családi összejövetelek, szülinapok és céges rendezvények megszervezésére is.

Pizzáinkat a szakácsaink eredeti olasz Soragna városából származó, recept alapján készítenek el vendégeink elott, lisztérzékeny vendégeink számára fel szolgálunk gluténmentes lisztbol készült pizzát is. Kínálatunkban többekközt levesek, tésztafélék, saláták és desszertek is szerepelnek. Megéri megkóstolni a házi készítésu olasz édességünket, a Tiramisut is. Szintén közkedveltek az XXL-es pizzáink, melyet kiválóan alkalmasak nagyobb osszejövetelekre.

A pizzák kiszállítására speciális boxokat használunk.

A vendégeinknek kézpénzen kívül lehetoséguk van kártyával és étkezési utalványokkal is fizetni.

Szeretettel várjuk Önöket, és kívánjuk hogy a nálunk tett látogatásuk után elégedetten távózannak tolünk. JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!

Kínálataink / árak

Az étlapunk áttekintésére kattincsanak az ÉTLAP MENÜ gombra.  Étlap MENÜ

1 2 3 4


Cella

A borozónkat 1999-ben nyitottuk meg, ami az éjjeli bárként muködo boltíves pincehelység.

Borozónk kellemes zene melletti baráti beszélgetésekre, illetve nagyobb összejövetelekre egyaránt alkalmas. Finom borok, csapolt sörök (zlatý bažant), üdítok és külömbözo alkoholok találhatóak meg.
Borozónkban lehetoségük van pizzát is rendelni a 10 m-re található Lux pizzéria kínálatából.

Helyfoglalás esetén hívható elérhetoségeink:  Cella: 035/7704204, vagy Lux pizzéria 035/7701819.

Kellemes szórakozást kívánunk.

c1 c2n c3 c4


Tenisz

Salak felületu teniszpályánkat 1994-ben hoztuk létre. A környezetet úgy alakítottuk ki, hogy alkalmas legyen kellemes összejövetelek részére is, ahonnan jó kilátás nyílik a tenisz pályára.

A pálya áprilistól egészen november közepéig bérelheto. Ár: 5€/óra

Lehetoség van teniszlabdák bérlésére is.

Informálódni a Lux pizzéria alkalmazottjainál lehet.
Szeretettel várjuk Önöket és kellemes idotöltést kívánunk.

t1 t2 t3 t4